Bemutatkozás

A Cool4u Kft 2001 tavaszán a klímatechnikára alapozva kezdte el működését. Cégünk a megalakulása óta dinamikusan fejlődik, évről évre bővülő létszám és termékpaletta, illetve folyamatos innováció jellemzi a cég életét. Cégünk székhelye a történelmi Magyarország középpontján, Szarvas városában, egy több mint 200 éves felújított műemlék épületben foglal helyet.

Szarvasi, budapesti, és mezőtúri telephelyeinkről irányított értékesítési tevékenységünk az egész ország területére kiterjed, és jelen vagyunk a szomszédos országok piacain is. Több mint 40 európai, amerikai, ázsiai beszállítónk biztosítja részünkre a kiváló minőségű, minősített termékeket.

Román exportunkat támogatva kolozsvári székhellyel 2013-ban megalapítottuk leányvállalatunkat , a S.C. COOL4U SOLUTII CLIMATIZARE S.R.L-t. Kereskedelmi irodával, bemutatóteremmel, raktárkészlettel állunk vásárlóink rendelkezésére. 

Fő tevékenységünk a Gree lakossági, kereskedelmi klímaberendezések, Maxa folyadékhűtők, rooftopok, légkezelők, Gree, BPS, Maxa  fan-coilok, Gree VRF klímarendszerek és levegő-víz hőszivattyúk, továbbá autóklímák, jármű raktérhűtők, buszklímák, jármű hűtés –és motorhűtés alkatrészek, klíma szervizberendezések, klímás szerszámok, hűtőközegek és hűtéstechnikában alkalmazott olajok kis és nagy kereskedelme. Olyan autóipari beszállítóknak vagyunk a disztibutorai mint a Sanden,Denso és a Bock. A professzionális klímagépeink, töltőállomásaink és hűtős szerszámaink főbb beszállítói a Mastercool,CPS,CTR és a SPIN. A komplett autó-és kamionklímákat valamint munkagép -és traktorklímákat az AUTOCLIMA ás KALORI szállítja,  de univerzális elpárologtató és klíma egységeinkkel bármilyen egyedi kiépítés megoldható. Buszklímatizálásban partnerink az AUTOCLIMA és a YILKAR.

Felnőttoktatási intézményként, budapesti telephelyünkön korszerűen felszerelt oktatótermünkben folyamatosan tartunk kreditpontos előadásokat és szervezünk autóklíma szerelő valamint buszklíma-és raktérhűtésszerelő tanfolyamokat. Cégünk hivatalos bázisiskolaként F-gáz vizsgákat is szervez így a képzéseket követően ügyfelink megkapják  a hűtőközegek kezeléséhez és a hűtőkörben végezhető munkához feljogosító tanúsítványokat. Oktatóink több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek a hűtéstechnika és azon belül a járműklíma területén. 

2002-ben a klíma márkák közül egyedüli importőrként vezettük be a Gree márkanevet a magyar piacra. A márka széles típusválasztéka, a kiváló minőség, a formatervezett design és a környezetbarát működés kielégíti az összes vevői igényt.

Informatikai fejlesztéseink során 2013-ban új vállalati irányítási rendszer bevezetését indítottuk el. Az eredményes működést, a fejlődést támogató fejlesztések mellett nagy figyelmet fordítunk internetes megjelenésünkre. Weboldalaink teljes körű tájékoztatást adnak cégünk tevékenységéről, termékeinkről, árakról, műszaki információkról. Külön felületet biztosítottunk regisztrált partnereink részére, melyen keresztül rendeléseiket leadhatják. A www.autoklima-webshop.hu oldalunkon ügyfeleink autógyártó-típus és termékcsoport szerinti valamint OE-gyártói cikkszám szerinti kereséssel válogathatnak a több mint 50.000 féle  jármű klíma-és motorhűtés alkatrészt valamint komplett klímaberendezést és szervizeszközt tartalmazó kínálatunkból. 

Alapvető célunk, hogy a MINŐSÉG, és MEGBÍZHATÓSÁG folyamatos szem előtt tartása mellett kiváló termékekkel, állandó megújulással, fejlesztésekkel, korszerű, hatékony gazdálkodással, versenyképes árral és képzett szakemberekkel álljunk partnereink, vevőkörünk rendelkezésére a klíma-, hűtés-, légtechnika és megújuló energia hasznosításának piacán.

Komplett hűtés-, fűtés-, és légtechnikai kivitelezések, karbantartások ellátására Magyarország teljes területén szerződött szakszerviz hálózatunk áll rendelkezésre kiváló szakemberekkel.

Figyelemmel a kialakult világgazdasági változásokra, a fosszilis energiahordozók drágulására, cégünk a megújuló energiát hasznosító berendezések forgalmazását elengedhetetlennek tekintette. Minősített hőszivattyúink, Solar4u napkollektor és napelem rendszereink kiváló, környezetbarát, energiatakarékos működése mindenki számára ideális megoldást biztosít a gazdaságossági problémák orvoslására. A rendszerigények felmérésére, telepítésére cégünk szakemberei, és országos szervízhálózatunk áll rendelkezésre.

Reméljük, hogy honlapunk felkelti érdeklődését cégünk iránt.

A Cool4u Kft. vezetősége