Bemutatkozás

Szarvasi, budapesti, és mezőtúri telephelyeinkről irányított értékesítési tevékenységünk az egész ország területére kiterjed, és jelen vagyunk a szomszédos országok piacain is. Több mint 40 európai, amerikai, ázsiai beszállítónk biztosítja részünkre a kiváló minőségű, minősített termékeket.

Fő tevékenységünk a Gree lakossági, kereskedelmi klímaberendezések, Maxa folyadékhűtők, rooftopok, légkezelők, Gree, BPS, Maxa fan-coilok, Gree VRF klímarendszerek és levegő-víz hőszivattyúk, továbbá autóklímák, jármű raktérhűtők, buszklímák, jármű hűtés és motorhűtés alkatrészek, klíma szervizberendezések, klímás szerszámok, hűtőközegek és hűtéstechnikában alkalmazott olajok kis és nagy kereskedelme. Olyan autóipari beszállítóknak vagyunk a disztibutorai mint a Sanden, Denso és a Bock. A professzionális klímagépeink, töltőállomásaink és hűtős szerszámaink főbb beszállítói a Mastercool, CPS, CTR és a SPIN. A komplett autó-és kamionklímákat valamint munkagép -és traktorklímákat az AUTOCLIMA ás KALORI szállítja, de univerzális elpárologtató és klíma egységeinkkel bármilyen egyedi kiépítés megoldható. Buszklímatizálásban partnerink az AUTOCLIMA és a YILKAR.

2002-ben a klíma márkák közül egyedüli importőrként vezettük be a Gree márkanevet a magyar piacra. A márka széles típusválasztéka, a kiváló minőség, a formatervezett design és a környezetbarát működés kielégíti az összes vevői igényt.

Alapvető célunk, hogy a MINŐSÉG és MEGBÍZHATÓSÁG folyamatos szem előtt tartása mellett kiváló termékekkel, állandó megújulással, fejlesztésekkel, korszerű, hatékony gazdálkodással, versenyképes árral és képzett szakemberekkel álljunk partnereink, vevőkörünk rendelkezésére a klíma-, hűtés-, légtechnika és megújuló energia hasznosításának piacán.

Figyelemmel a kialakult világgazdasági változásokra, a fosszilis energiahordozók drágulására, cégünk a megújuló energiát hasznosító berendezések forgalmazását elengedhetetlennek tekintette. Minősített hőszivattyúink, Solar4u napkollektor és napelem rendszereink kiváló, környezetbarát, energiatakarékos működése mindenki számára ideális megoldást biztosít a gazdaságossági problémák orvoslására. A rendszerigények felmérésére, telepítésére cégünk szakemberei, és országos szervízhálózatunk áll rendelkezésre.

A Cool4U Kft. vezetősége