Cool4U Denso nyílt nap | 2018.02.21

Minden viszonteladónak, szerviznek és végfelhasználónak szüksége van olyan autóklíma, járműklíma alkatrészre, mely 100% megbízhatóságot képvisel. A DENSO ilyen! A DENSO ezt a címet világszerte vezető autógyártóktól kapta az erős, hatékony, és megbízható, eredeti autóklíma, járműklíma technológia, a fejlett eredeti alkatrészek és rendszerek kifejlesztésének és gyártásának köszönhetően, melyeket mindennap több millió autós tesz próbára.

Szinte számtalan kiváló DENSO autóklíma, járműklíma alkatrész elérhető a Cool4U kft-nél. A DENSO nemzetközi üzleti egysége széleskörű és fejlett gyári minőségű autóklíma alkatrészeket kínál programjában, mely a globális DENSO autóipari innováció 60 éves örökségén alapul. Válassza Ön is a DENSO alkatrészeket, mert ezzel élvonalbeli márkára teszi a voksát, mely tízből kilenc autóban az első beszerelésből kifolyólag megtalálható! Ezáltal Ön is segít a jobb, környezetbarátabb és gazdaságosabb autó és jármű használat meghonosításában! Ezenfelül értéknövelő helyi terméktámogatást kínálunk Európa-szerte, mely a megbízható termék elérhetőségét, kiterjedt technikai hátteret, képzést és maradéktalan ügyfél-megelégedettséget hordoz.

A rendezvény látogatása regisztrációhoz kötött.

Színhely: Cool4U Kft. | 1097 Budapest, Illatos út 7. A részvételi díj bruttó 3.000Ft. A részvételi díj teljes mértékben jóváírásra kerül egy 2018. december 31-ig történő nettó 50.000Ft-os, egyösszegű vásárlás esetén. A férőhelyek korlátozottak. 

Kérjük, csak akkor regisztráljon, ha biztosan el tud jönni!